ANDRÉ HAZES :: LIVE IN AHOY 2018

André Hazes stond in oktober 2017 voor het eerst in Ahoy en kondigde daar aan dat hij op zaterdag 27 oktober 2018 met een gloednieuw concert terugkomt naar Rotterdam. Wegens groot succes is er een 2e concert aangekondigd op vrijdag 26 oktober 2018!

 

André Hazes: "Ik had natuurlijk wel gehoopt dat ik volgend jaar ook 2 concerten mocht doen, maar dat de kaartverkoop voor de eerste show zo snel ging had ik niet durven dromen. Dankbaar dat we volgend jaar ook 2 avonden feest mogen maken in Ahoy"

Dat Nederland André Hazes omarmt, blijkt wel uit de run op kaarten voor de eerste editie van André Hazes Live in Ahoy.

 

Haal ook in 2018 samen met André alles uit het leven en kom op 26 en 27 oktober feesten in Ahoy!

Boek nu

Toegangsprijzen *


VIP Plein - €120
1e rang – veld - €59
1e rang - zit ring 1 - €59
2e rang - zit ring 2 - €49
3e rang - beperkt zicht - €25

 

Voor algemene vragen over tickets: www.ticketmaster.nl of 0900-300 1250.

* Prijzen zijn excl. servicekosten en eventuele overige toeslagen.

 

VIP Arrangementen


Boek nu plaatsen op het VIP Plein! Het VIP-plein bevindt zich vooraan bij het podium waardoor je het concert van dichtbij kan meemaken. Naast de beste staanplaatsen op het veld in Ahoy heeft het VIP plein ook een eigen bar waar je heel de avond gratis drankjes (bier, wijn en fris) kan halen.

Boek nu

Groepen & Arrangementen


Beleef samen met vrienden, familie, collega's of zakenrelaties een onvergetelijke avond met een arrangement bij André Hazes - Live in Ahoy. Tijdens deze complete avond uit kunnen jullie volop genieten van het concert.

 

LiveLane stelt diverse (groeps)arrangementen samen. Heb je zelf ideeën over de invulling van jouw evenement? Wij denken graag met je mee! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Neem voor meer informatie telefonisch contact op met LiveLane via 020-2380659 of stuur een mail naar andreinahoy@livelane.nl.

Bereikbaarheid


Rotterdam Ahoy bereiken? Of je nu met de auto, op de fiets of per openbaar vervoer naar Ahoy komt: je vindt ons makkelijk. Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen aan de snelweg, bij metro- en bushalte Zuidplein en op korte afstand van Rotterdam The Hague Airport. Met 2.000 eigen parkeerplekken vind je altijd een veilige parkeerplaats bij Ahoy.

 

Parkeren bij AHOY


Rotterdam Ahoy beschikt over 2.000 parkeerplaatsen. Je betaalt €13,00 (dagtarief) voor een personenauto, dit is inclusief BTW. Wil je verzekerd zijn van een parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein voor een personenauto? Dat kan! Voor €17,50 boek je een gegarandeerde plek, dit bedrag is inclusief BTW.

 

Boek hier je parkeerkaarten voor vrijdag 26 oktober.

Boek hier je parkeerkaarten voor zaterdag 27 oktober.

 

Met het OV naar AHOY


Plan hier je route met het OV. Rotterdam Ahoy is uitstekend bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. Vergeet niet je OV-chipkaart op te laden en vergeet ook niet om uit te checken.

 

Met de fiets naar AHOY


Je stalt je Rotterdamse tweewieler bij Ahoy lekker voor de deur in een prima (onbewaakte) fietsenstalling. Plan hier je fietsroute!

Adres:


Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

 

Meer informatie over Ahoy >>
Terug naar de vorige pagina >>

dinomusic livelane sbs