ANDRÉ HAZES :: LIVE IN AHOY

Hazes in Ahoy doorslaand succes!

Wegens groot succes extra concert op 13 oktober!

 

Een paar weken geleden kondigde Nederlands nieuwste volksheld het eerste concert van Andre Hazes in Ahoy aan. Het concert was in no time uitverkocht en fans vroegen massaal om een extra concert. Om die reden geeft de zanger een extra concert op 13 oktober. Verzeker jezelf dus snel van kaarten want op=op.

 

André Hazes wordt door Nederland omarmt. Wanneer 'Leef' klinkt wordt het glas geheven en de daad bij het woord gevoegd. André weet van elke gelegenheid een feest te maken. Hij is een jonge man met (h)eerlijke emotie en het hart op de tong. Na 5 uitverkochte concerten van de jubileumeditie van Holland Zingt Hazes houdt Nederland van Hazes als nooit tevoren. Hoogste tijd dus om een nieuw Hazes avontuur aan te kondigen: André Hazes – Live in Ahoy.

 

Nederlands nieuwste volksheld geeft op 13 en 14 oktober 2017 een groots opgezet concert in Ahoy. Het publiek kan zich onder meer verheugen op alle hits van het album 'Leef' én op de live première van de nummers van zijn nieuwe album dat heel binnenkort uitkomt.


Haal net als André Hazes alles uit het leven en kom feesten in Ahoy!

Boek nu

Toegangsprijzen


VIP Plein - €120
1e rang – veld - €59
1e rang - zit ring 1 - €59
2e rang - zit ring 2 - €49
3e rang - beperkt zicht - €25

 

Voor algemene vragen over tickets: www.ticketmaster.nl of 0900-300 1250.

 

VIP Arrangementen


Boek nu plaatsen op het VIP Plein! Het VIP-plein bevindt zich vooraan bij het podium waardoor je het concert van dichtbij kan meemaken. Naast de beste staplaatsen in Ahoy heeft het VIP plein ook een eigen bar waar je heel de avond gratis drankjes kan halen.

Boek nu

Groepen & Arrangementen


Beleef samen met vrienden, familie, collega's of zakenrelaties een onvergetelijke avond met een arrangement bij André Hazes - Live in Ahoy. Tijdens deze complete avond uit kunnen jullie volop genieten van het concert.

 

LiveLane stelt diverse (groeps)arrangementen samen. Heb je zelf ideeën over de invulling van jouw evenement? Wij denken graag met je mee! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Neem voor meer informatie telefonisch contact op met LiveLane via 020-2380659 of stuur een mail naar andreinahoy@livelane.nl.

Bereikbaarheid


Rotterdam Ahoy bereiken? Of je nu met de auto, op de fiets of per openbaar vervoer naar Ahoy komt: je vindt ons makkelijk. Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen aan de snelweg, bij metro- en bushalte Zuidplein en op korte afstand van Rotterdam The Hague Airport. Met 2.000 eigen parkeerplekken vind je altijd een veilige parkeerplaats bij Ahoy.

 

Parkeren bij AHOY


Rotterdam Ahoy beschikt over 2000 parkeerplaatsen. Je betaalt €13,00 (dagtarief) voor een personenauto, dit is inclusief BTW. Wil je verzekerd zijn van een parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein voor een personenauto? Dat kan! Voor €17,50 boek je een gegarandeerde plek, dit bedrag is inclusief BTW. Boek hier je parkeerkaarten.

 

Met het OV naar AHOY


Plan hier je route met het OV. Rotterdam Ahoy is uitstekend bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. Vergeet niet je OV-chipkaart op te laden en vergeet ook niet om uit te checken.

 

Met de fiets naar AHOY


Je stalt je Rotterdamse tweewieler bij Ahoy lekker voor de deur in een prima (onbewaakte) fietsenstalling. Plan hier je fietsroute!

Adres:


Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

 

Meer informatie over Ahoy >>
Terug naar de vorige pagina >>

dinomusic livelane sbs